موسیقی عشق

گدای عشق تو از هشت خلد مستغنیست __________________ اسیر عشق تو از هر دو عالم آزاد است

موسیقی عشق

گدای عشق تو از هشت خلد مستغنیست __________________ اسیر عشق تو از هر دو عالم آزاد است

عشقی به نام موسیقی به زندگیم وارد شد که به من معنای دیگری بخشید. در شگفتم که عشق ورزیدن به سر چشمه تمام عشق ها چه معنایی به انسان می بخشد...
(تمامی عشق ها
پله هایی برای رسیدن به آن عشق لایتناهی هستند)

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

ریتم و ضرب

شعر به تمام معنی کلمه موسیقی است، زیرا صرف نظر از معانی، مجموعه ای از اصوات است که در ترکیب آنها هم نظمِ ضربی هست و هم نظمِ آوایی در تک تک حروف و به همین مناسبت، صرف نظر از معنی، شنیدن بعضی شعرها حتی در زبانی که شنونده آن را نمی فهمدلذت بخش است. 
البته وقتی ملودی وارد صحنه می شود هم آوایی ها و هارمونی های صوتی جان می گیرند و اگر بعضی صوت ها هم آهنگ با معنی نباشندکلمات را تغییر می دهند.

همچنین پیوندی هست میان وزن و آهنگ و ریتم و متر و عدد (به زبان غربیان) از یک طرف و شادی و امید و خورسندی از سوی دیگر. گویی ضرب شادی را و شادی ضرب را فرا می خواند.

ضرب آهنگ نشان شادی و دلخوشی است و امید و بی خیالی و احلام شیرین و احساس سلامتی و تعادل جسمانی را تداعی می کند و از آن سو این اوصاف خودبه خود آدمی را به سوی ضرب و رقص می کشانند. آدمی از شادی به رقص می آید و از رقص شادی می گیرد.

برگرفته از کتاب «گنجینۀ آشنا» 
به قلم حسین الهی قمشه ای

  • ۹۴/۰۳/۳۰
  • ابوذر مهدوی نیا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی